Horváth Anna

A mozgás, egyedül vagy másokkal együtt történő mozdulás mindig is fontos része volt az életemnek. Ezen belül a tánc és a jóga, ami mellett kikötöttem:) Általános iskolában magyar néptánccal és jazz balettel kezdtem, majd gimi alatt boogie woogieztam és kipróbáltam társas táncokat is. Mindig is tudtam, hogy imádom a zenét és a táncot, de valahogy egyik stílus mellett sem tudtam évekre elköteleződni.

2010-ben találkoztam először a west coast swing-gel és ezzel együtt megérkezett a “Na, ez az!” érzés – rögtön tudtam, hogy most találtam valamit, ami hosszú időre beszippant. Számomra a west coast egyszerűen minden minőséget megtestesít, amit a táncban szeretek: játékosság, lágyság, flow, kreativitás, párbeszéd, esztétikum, végtelen megújulási lehetőség.

West coast swing mellett kortárs táncot és jógát gyakorlok, illetve táncterápiás képzést végzek.

A tanítással – legyen szó jógáról vagy táncról – szeretnék másokat segíteni abban, hogy komfortosan érezzék magukat a testükben és találják meg azt a zsigeri örömöt, amit akkor érzünk, amikor magunkhoz és egymáshoz kapcsolódunk mozdulatokon keresztül.