KIEGÉSZÍTVE! A magyar WCS tanárok közös közleménye

KIEGÉSZÍTÉS! (2020. október 1.)

Kérünk titeket, ha betegnek érzitek magatokat (vagy jelentkeznek ismert tünetek), rögtön jelezzétek a csoportoknak, tanároknak, táncosoknak, hogy mindenki azonnal értesüljön róla és ne várjátok meg az esetleges pozitív vagy negatív teszteredményt. Így sokkal hamarabb tudunk mi is óvintézkedéseket hozni a csoportokban, családi-, és baráti körben.

Vigyázzunk egymásra!

 

És az eredeti közlemény:

 

Kedves Táncos társaink!

Nagy örömünkre szolgál, hogy taníthatunk benneteket a jelenlegi helyzetben is.

Hogy ez így is maradhasson, nagyon fontos a felelősségtudatos hozzáállás mindenki részéről!

Igyekszünk megteremteni a körülményeket kézfertőtlenítő biztosításával, a helyszín tisztántartásával és a kormány aktuális rendelkezéseinek figyelemmel kísérésével.

A ti oldalatokról azt szeretnénk kérni, hogy:

  1. Ha bármilyen tünetet észlelsz magadon (láz, köhögés, nehézlégzés, torokfájás),
    NE GYERE ÓRÁKRA ÉS BULIBA!
  2. Ha elkaptad a fertőzést, feltétlen jelezd a közösségnek legalább a tanárodon keresztül, hogy mindenki megtehesse a szükséges óvintézkedéseket a környezetében élők védelme érdekében. Ha a házi karantén alatt bármiben tudunk segíteni, keress meg minket!
  3. Használd gyakran a kézfertőtlenítőt
  4. Sűrűn moss kezet
  5. Ha a saját vagy mások biztonságban érdekében jobban érzed magad maszkban, akkor nyugodtan viseld a bulikon és az órákon is, de ez nem kötelező
  6. Ha nem szeretnél partnert cserélni most a vírus miatt, azt is megértjük
  7. Ha az elmúlt két hétben közvetlen kapcsolatba kerültél igazoltan fertőzött/fertőzésgyanús személlyel, kérjük 1-2 hétig ne látogasd az órákat és a bulikat! 

 

Szeretettel várunk továbbra is a táncórákon és a bulikon, valamint köszönjük a járványhelyzet alatt a türelmed és megértésed.

 

A magyar WCS tanárok közössége.

Budapest, 2020.szeptember 10.