Swinghearts – Tematikus 90 perc és csoportos magánóra Cotival és Gáborral

Nyári középhaladó-haladó szintű csoportunkat új tematikával visszük tovább szeptember 17-től, ahova örömmel várunk új érdeklődőket is:

“60 PERC VEZETETT+30 PERC SZABAD TÁNC”
Az óra első részében együtt dolgozunk, majd mindenki egyénileg gyakorol és kérdezhet, illetve kap személyre szabott javítást.

„VARIÁCIÓK EGY TÉMÁRA”
Az órákon a figurákat elemeire bontjuk, és különböző variálási és kombinálási lehetőségeket megtanulva ismerheted meg a west coast swing szinte végtelen variálhatóságából fakadó lehetőségeit, játékosságát.

“TECHNIKA MÁS NÉZŐPONTBÓL”
A figurák boncolgatásakor előtérbe kerülnek olyan technikai részletek is, amikre korábban még nem, vagy nem így figyeltél. Így adott mozdulat és annak szükségessége ebben a megvilágításban egészen más értelmet nyerhet.

“TEMATIKUS FELÉPÍTÉS A TUDÁS ELMÉLYÍTÉSÉÉRT”
Megnézzük, hogyan tudsz alap figurakatalógusból is úgy kombinálni néhány lényeges mozzanatra fókuszálva, hogy számodra és a partnered számára is élvezetes és változatos legyen a tánc. Az órák célja, hogy ne csak a figurákat tudd levezetni vagy lekövetni, hanem tudd a legjobban alkalmazni technikai tudásodat tánc közben, illetve egy-egy váratlan helyzethez könnyebben tudj alkalmazkodni.

“FEJLŐDÉS MINDEN SZINTEN”
Az órákon – a fókuszok sokszínűsége és a fokozatos felépítés, elmélyülés miatt – különböző szintű táncosok számára is lehetőség nyílik a fejlődésre.

“INGYENES PRÓBALEHETŐSÉG SZEPTEMBERBEN”
Aki még nem járt nálunk, annak szeptemberben ingyenes az első alkalom. Gyere, próbáld ki velünk kockázatmentesen ezt az óratípust! 😉

Az órák helyszíne: Belvárosi Táncterem, 1075 Budapest, Király u. 19.

Időpont: keddenként 19:00-20:30

20:00-21:00 óráig pedig csatlakozhatnak hozzánk azok, akik csoportos magánóra keretében szeretnének gyakorolni, fejlődni velünk.

Facebook esemény: https://www.facebook.com/events/475459909699365 és https://www.facebook.com/events/2572215103002029/

Várunk mindenkit szeretettel az óráinkon!

Singer Gábor és Zotter Orsi