Ajánló: Dancerway – az app, amire vártál

Két lelkes magyar westie, Pali és Zsuzsa, kifejlesztettek egy alkalmazást, aminek segítségével anonim módon kérhettek/adhattok őszinte visszajelzést a táncotokról a partnereitektől/nek, illetve táncos eseményekről is adhattok majd visszajelzést.

*******

Mire való az alkalmazás?

Felkérhettek benne táncosokat arra, hogy névtelenül véleményezzenek, ill. Ti is véleményezhetitek azokat, akik erre felkértek Benneteket.

A belépést követően addig nem látsz senkit a partnerlistádon, amíg nem kértek fel. A profilképedre kattintva válaszd a Felkérés véleményezésre menüpontot, és minél előbb kérj fel legalább 5 partnert! Amint Téged is felkérnek, látni fogod, hogy bővül a partnerlistád.

A Rólad kapott véleményekről csak Te látod a pillanatnyi állást, valamint a vélemények időbeli változását, de mindezt csak akkor, ha elegendő számú felkért aktív partner véleményezett.

A vélemények eredete nem fejthető vissza.

Nemcsak táncosokat lehet véleményezni, hanem azokat az eseményeket is, amelyekre az alkalmazáson belül regisztráltatok. (Regisztrálni a profilodban az Eseményre regisztrálás menüpontban tudsz.)

Az eseményeidről bármikor megnézheted a pillanatnyi statisztikát.

 

Azt szeretnénk, hogy minél több vélemény begyűjtése érdekében minél több partnerrel táncoljatok, és a kapott vélemények segítségével táncotokat irányítottan fejlesszétek (vagy csak jót játsszatok a programmal).

 

Az eseményekkel (rendezvények, tanfolyamok, órák, bulik, stb.) kapcsolatos véleményetek az esemény alakulását vagy egy következő esemény szervezését segíthetik.

Az alkalmazás Súgóját megtekintheted itt:  https://www.comsoftbt.hu/DancerwayHelp_hu.html  (érdemes legalább a “Hogyan csináld?” részt elolvasni)

Vannak ötleteink az alkalmazás továbbfejlesztésére, de ez a fogadtatástól függ. Szívesen fogadjuk a visszajelzéseket, ötleteket ide:https://www.facebook.com/groups/2095323727427807 vagy ide: support@comsoftbt.hu

(Ne ijedjetek meg a Facebook bejelentkezéstől, az alkalmazásnak csak a névre és a fényképre van szüksége. Tervezünk saját bejelentkezést is.)

********

Palinak és Zsuzsának  nagy munkája van ennek az applikációnak a fejlesztésében. Segítsünk nekik azzal, hogy letöltjük az alkalmazást és kipróbáljuk! A hétvégi tábor erre remek alkalom, de aki nem jön, az is bátran próbálgassa!

Az applikációt az App store-ban és a Google play-ben is le tudjátok tölteni. Csak keressetek rá: DANCERWAY.