Gombos Tímea

Goldance WCS

Telefon:

E-mail:

A tánc végig kísérte az életemet 11 éves korom óta.
.
6 évnyi jazz balettes alapok után (Dékány Évánál) 10 éven keresztül Sport aerobik versenyző voltam (OB II. hely, EB VIII.), majd a Budapesti Tanítóképző Főiskola után a Testnevelési Egyetemen verseny aerobik-verseny fitness szakedző lettem. Évekig edzősködtem és tanítottam gyerekeknek sport aerobikot, Fashion Dance-t saját tánciskolámban és a 4M Dance Company-nál. Aztán elkapott a kubai salsa őrület.
2008-ban ismerkedtem meg a West Coast Swinggel Zsolttal közösen, amit akkor nemrégiben hozott be Magyarországra Jóri Rita és Balázsy Ádám.
.
Rögtön magával ragadott ez a tánc, mert ötvözõdik benne a modern tánc, a jazz balett és a társastánc. Ettõl lesz szabad és kifejezõ. Hamarosan sok külföldi workshopon és magánórán vettem részt, ahol fõleg nemzetközi champion tanároktól tanulhattam: Tatiana Mollmann, Jordan Frisbee, Jennifer de Luca, John Lindo, Kyle Redd, Sarah Van Drake, Maxence Martin, Virginie Grondin, Benji Swimmer, Ben Morris… a kedvenceim!
A tanítás mindig is a véremben volt, így Vajda Zsolttal hamarosan elindítottuk wcs tanfolyamainkat.
Egy baráti párosnak köszönhetően kerültünk a Goldance Tánciskolába, ami immár 4 éve ad otthont a West Coast Swingnek, és hihetetlen gyorsasággal népszerűsíti ezt a táncot.
.
A wcs alapvetően egy social dance, de tanárként úgy éreztem, a versenyeken is részt kell vennem, így párosban Vajda Zsolttal calssic kategóriában többszöri dobogós hellyel büszkélkedhetünk: 2013.SSS III hely, Hungarian Open III.hely, 2013.Budafest III. hely. Open Strictlyben is többször voltunk döntőben.
.
Az  MLTSZ Országos versenyein többször első helyezést értünk el, 2013-ban Látványtánc Európa Bajnokok lettünk a swing alapú táncok kategóriájában mind párosban, mind formációban.
.
A rendszeres tanítás mellett folyamatosan képezem magam a fent említett tanároknál nemzetközi workshopokon és magánórákon, hogy követni tudjam ezt az állandó fejlődésben lévő új, modern társastáncot, hogy mindig az aktuális trendet és stílust valamint a legújabb technikát adhassam át tanítványainknak.
.
Szeretem átadni az embereknek ennek a táncnak a tudását és az élvezetét, és hozzásegíteni őket ahhoz, hogy feloldódjanak a mozdulataikban,és a saját stílusukban szívből táncoljanak.
.