Friesz Levente

Freeswing: a West Coast Swing klub

Telefon: 0630 720 0687

E-mail: info@freeswing.hu

Facebook oldal

Weboldal

Cím: SuperGym Klub
1065 Budapest, Hajós u. 25. 1. em. (Hajós és Zichy Jenő utca sarok)

———————

Lassan egy évtizede táncolom a west coast swinget és minden egyes nappal jobban szeretem. És ha van, amit jobban szeretek a west coast swingnél, az a tánc tanítása.

Budapesten kezdtem boogie woogiet tanulni Komáromi Ferencnél, és itt ismerkedtem meg a west coast swinggel is. Később Balásy Ádámnál és Jóri Ritánál tanultam, amíg el nem költöztem Budapestről.

Négy évig éltem Londonban, ahol volt szerencsém tanulni és együtt dolgozni olyan táncosokkal, mint Catriona Wiles, Paul Warden, Lee Easton, Fabienne Henshall, Steve és Kate Hall.

2015 februárban visszaköltöztem Budapestre és nem sokkal később megalapítottam a Freeswinget. A Freeswing célja nem csak a West Coast Swing népszerűsítése, de összetartó közösségünk támogatása és a magyar West Coast Swing színvonalának emelése is.

Szeretném, ha senkit nem akadályozna a táncban sem a pénztárcája, sem az órák időpontja, sem pedig egy pár hiánya.

Jelenleg Budapesten tartok a hét minden napján west coast swing órákat kezdőtől extrahaladó szintig, illetve heti egyszer technika órát. (freeswing.hu/orarend)

Ha érdekelnek a gondolataim west coast swingről, illetve többet szeretnél tudni erről a táncról, a Freeswingről és rólam, akkor a blogban cikkeket, a youtube csatornán további videókat is találhatsz.

Blog: freeswing.hu/blog

Youtube csatorna